JavaScript Free Code Vratite vaš automobil na fabričke karakteristike za samo 49€ - CRNO OKO

Vratite vaš automobil na fabričke karakteristike za samo 49€

foto:newmobility.news
Vaš limeni ljubimac vas je dobro služio godinama, redovno ste ga servisirali, međutim primijetili ste da je odziv na gas prilično oslabio, rad motora je prilično promijenio zvuk, više nije miran, turbina vam se začeplja, a potrošnja goriva raste i sve više se brinete za svoj automobil kada krenete na duži put ? 
Da bi vam otklonili sve brige oko mogućih kvarova i pomogli vam da vratite fabričke preformanse automobila, Crno Oko vam predstavlja novi brend servisiranja koji je ujedno i siguran i povoljan. 

Dekarbonizacija motora znači otklanjanje svih štetnih naslaga na usisu, klipovima i izduvu vašeg motora, a pri tome čisti i filtere koji se nalaze u sistemu. Zbog efikasnosti i sigurnosti, za ovaj proces koristi se H2E gas, o čijim preformansama se možete informisati na internetu. 

Ovaj brend je u velikoj mjeri zastupljen u Zapadnim zemljama jer se dekarbonizacija motora dokazano smatra najbezbjednijim produžavanjem vijeka trajanja motora, ali i zbog toga što se emisija štetnih gasova prilično smanjuje, što pomaže i starijim automobilima da prođu tehnički pregled vozila sa odobrenjem. 

Dekarbonizacija motora se preporučuje na oko 20.000 pređenih kilometara, što cijenu samog servisa čini mizernom, dakle možete produžiti vijek trajanja i smanjiti popravke na vašem limenom ljubimcu za samo 49€ i osigurati sebi mirno putovanje.

Crno Oko vam predstavlja jednu od kvalitetnijih tvrtki koje se bave ovom djelatnošću, a pri tome su jako jeftini, a sa njihove web stranice smo pronašli cijenu ovog servisa. O kvaliteti njihovog rada možete se uvjeriti na web forumima, a također imaju i mobili tim, pa su samim time i lako dostupni.
Više informacija potražite klikom OVDJE i dokažite da ste brižan vlasnik svom ljubimcu.